Olemme e-oppimisen edistäjä ja verkottaja

Suomen eOppimiskeskus ry on valtakunnallinen yhdistys, joka edistää verkko-opetuksen ja digitaalisten opetustoteutusten käyttöä, tutkimusta ja kehittämistyötä yrityksissä, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa.

Ajankohtaista

Ihmisiä seisomassa ja keskustelemassa pienryhmissä. Ihmisten välissä isoja palmukasveja.

Kutsu: Suomen eOppimiskeskus ry:n vuosikokous 2024

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään 20.3.2024. Tilaisuus järjestetään hybridimuodossa Tampereella ja verkossa.

Lue lisää

Raportti: Oppimisanalytiikka ammatillisen koulutuksen näkökulmasta

eOppimiskeskus oli mukana hiljattain päättyneessä ammatillisen koulutuksen oppimisanalytiikkaa kehittäneessä OA-hankkeessa. Osana hanketta Ari-Matti Auvinen ja Leena Vainio koostivat raportin, joka tarkastelee oppimisanalytiikan käyttöä, kehittämiskohteita ja mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa tutkimuskirjallisuuden,

Lue lisää

Katse kohti kevättä – lähde mukaan huhtikuun SeOppi-lehteen

ITK-konferenssi kokoaa digitaalisen opetuksen ja koulutuksen osaajat ja kehittäjät Hämeenlinnan Aulangolle huhtikuussa 2024. Luvassa on monipuolinen kattaus työpajoja, postereita ja puheenvuoroja teemalla Ei tekoja ilman älyä.

Myös eOppimiskeskus on mukana konferenssin vilskeessä monin eri tavoin. Heti konferenssihotellin sisääntuloaulassa on messuosastomme, joka esittelee toimintaamme ja tuotoksiamme. Konferenssiosallistujat löytävät lisäksi konferenssikasseistaan SeOppi-lehden kevään numeron.

Lue lisää

Projektit

Arviointiosaamisen kehittäminen alakoulussa

Haluatko vahvistaa arviointiosaamistasi ja saada uusia työtapoja arviointityöhön?

Arviointiosaamisen kehittäminen alakoulussa -koulutus tarjoaa monipuolisia työtapoja, joiden avulla voit kehittää arviointiosaamistasi uusien lukuvuosiarvioinnin kriteerien mukaisesti.

Lue lisää

Datataitava oppilaitos

Kaipaatko syvempää ymmärrystä datan käytöstä oppilaitosmaailmassa? Mitä data- ja alustataloudesta tulisi ymmärtää ja mikä niiden rooli on oppilaitoksissa? Tule osaksi tulevaisuuden tiedonhallinnan muutosta ja sukella reilun datatalouden maailmaan Datataitava oppilaitos -opintopiirissä!

Lue lisää

Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailu

eEemeli on valtakunnallinen laatukilpailu, jossa etsitään vuosittain parhaita digitaalisia oppimisratkaisuja.

Lue lisää

Digikilta

Digikilta on laaja verkostohanke esi- ja perusopetuksen sähköisten oppimisympäristöjen kehittämiseksi. Kehitystä ohjataan tutkimustiedolla, jota hyödynnetään teemapajoissa ja webinaareissa.

Lue lisää

Facebook

Instagram

SeOppi-lehti

SeOppi 1/2023 -lehden kansikuva

SeOppi on ainoa e-oppimisen alalla ilmestyvä jäsenlehti. Lehteä julkaisee Suomen eOppimiskeskus ry. Lue lisää »

Facebook ikoni / Facebook icon
@seoppi
Twitter ikoni / Twitter icon
@eoppimiskeskus

LinkedIn
Facebook ikoni / Facebook icon
Eemeli

ite wiki
VALIKKO