eEemeli-yleisöäänestys

eEemeli2017

 

Vuoden 2017 parasta digitaalista oppimisratkaisua etsivä eEemeli-kilpailu on edennyt loppukilpailuvaiheeseen. Aalto-yliopiston median laitoksen uuden median muotoilun ja oppimisen professori Teemu Leinosen johtama asiantuntijaraati on valinnut seuraavat neljä finalistia:

CSE Simulation Oy: DRIVE!-ajosimulaattori
Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry: MobiMetsä
Team Action Zone Oy: ActionTrack
UKK-instituutti: SprintGame

Asiantuntijaraadin valitsema kilpailun voittaja julkistetaan ITK-konferenssissa järjestettävässä eEemeli-teemaseminaarissa 6.4.2017 klo 17. Tilaisuudessa palkitaan myös yleisöäänestyksellä valittava yleisön suosikki. Tutustu siis tuotteisiin ja osallistu äänestykseen!

Yleisöäänestys >>>

Yleisöäänestys päättyy 6.4.2017 klo 15.

 

CSE Simulation Oy
DRIVE!-ajosimulaattori

DRIVE!-ajosimulaattorilla voidaan mm. harjoitella pimeänajoa ja yllättävissä tilanteissa toimimista. Se tarjoaa uudenlaisen ja ennen kaikkea turvallisen tavan harjoitella vaarallisiakin liikennetilanteita.


 

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry
MobiMetsä

Suomen Partiolaisten ja UPM:n yhteistyössä kehittämässä pelissä opitaan, kuinka metsiä suojellaan, käytetään sekä minkälaisia tuotteita metsästä saadaan. MobiMetsässä pelaaja perustaa oman metsäalan yrityksen ja valitsee sille tuotteen. Tuotetta kehitetään pelin aikana ja samalla tutustutaan vastuulliseen metsätalouteen ja metsien hoitoon. Pelin on toteuttanut turkulainen Nordicedu.

628x408 MobiMetsa

AppStore | Google Play | Microsoft Kauppa

 

Team Action Zone Oy
ActionTrack

ActionTrack on paikkatietoja hyödyntävä palvelu, joka mahdollistaa muun muassa erilaisten aarrekarttojen, tehtäväratojen ja opastettujen kävelyreittien rakentamisen.

Tutustu ActionTrackin demosisältöihin lataamalla sovellus ja valitsemalla palveluntarjoajaksi "Demos for everyone". Sisältö on tehty paikasta riippumattomaksi eli sen voi kokea missä tahansa.AppStore
| Google Play

 

UKK-instituutti
SprintGame

SprintGame on hauska ja yhteisöllinen liikuntapeli. Luo oma turnaus osoitteessa www.sprintgame.fi ja osallistu mobiililaitteellasi.

AppStore | Google Play | Microsoft Kauppa

Luettu 6282 kertaa Viimeksi muokattu 30.03.2017